Hypericum perforatum - Hierba de San Juan macerada en olo de d'oliva verge

MACERADO NATURAL - PRESIÓN EN FRÍO - SIN REFINAR

 

L'oli vegetal d'hipèric o herba de Sant Joan s'usa sovint per a alleujar els efectes solars, associat a l'àloe vera i fins i tot a l'oli macerat de caléndula. Cal tenir en compte que és fotosensible, per la qual cosa no s'aplicarà abans o durant l'exposició al sol, ja que podrien aparèixer posteriorment taques en la pell. Molt útil el seu ús per als massatges en cas de dolor d'esquena, neuràlgies i dolors articulars. És conegut també per alleujar les irritacions i com a analgèsic contra el dolor.

La presència en aquest oli d'actius antibacterians i reparadors li atribueix una activitat cicatritzant molt important. Té així mateix una gran reputació per a alleujar les picors.


Indicacions: ferides, cremades lleus, cremades solars i lesions amb èczema. Inflamacions de la pell conseqüència de tractaments radiològics. Úlceres varicoses, ferides que es produeixen per romandre en llit llarg temps.

Dolor d'esquena, neuràlgies. Artritis, artrosis, reumatisme, gota, ciàtica. Congestions limfàtiques (edemes).

El seu poder antiinfalmatori li fa un oli molt especial i apropiat per a massatges, combinat amb l'oli de árnica o el de sèsam, o fins i tot amb el de comí negre.

Oli d'hipèric BIO (Macerat) / Aceite de Hipérico BIO (Macerado)

6,95 €Precio
Mida/Tamaño

    © 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

    • Instagram - Negro Círculo
    • Facebook - Círculo Negro
    • Blogger - Círculo Negro
    • Pinterest