Calendula officinalis -1ª pressió en fred - 100% Natural - EcoCert - Bio - Sense refinar


L'oli macerat de caléndula posseeix propietats antiinflamatòries, antisèptiques, antiespasmódicas, antibacterianas, fungicides, cicatritzants, antiulcerosa, emoliente, amenagoga, colèrica i vulnerària. Conté flavonoides i antioxidants molt valuosos per a l'organisme.

Així doncs, l'oli de calèndula, resulta molt adequat per a tractar èczemes, talls, cremades solars, dermatitis, dermatits del bolquer, varius, pells inflamades, pits esquerdats, acnè, berrugues i fins i tot picades d'insecte.

Aquest macerat natural pot usar-se com a oli portador i és el principal component de moltes cremes de bellesa i cura de la pell.

Aquí ho tens en la seva millor qualitat.

 

 

Oli de Calèndula Bio Eco-Cert / Aceite de Caléndula Bio Eco-Cert

6,95 €Precio
Mida/Tamaño

    © 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

    • Instagram - Negro Círculo
    • Facebook - Círculo Negro
    • Blogger - Círculo Negro
    • Pinterest