Pelargonium graveolens - Geranio egipcio - Geranio rosa

BIOLÒGIC DE GRAU TERAPÈUTIC - 100% PUR I NATURAL
L'oli essencial de gerani és molt beneficiós per a la pell irritada i madura. La seva agradable aroma a flors promou la relaxació, alleujant la tensió o estrès ocasionades per la menstruació i la menopausa. També és molt usat com a fragància en productes cosmètics com a sabons, cremes, perfums etc.

 

La seva fragància confereix un toc floral, fresc, dolç i amb una nota afruitada en els perfums. La planta és rica en el seu oli essencial de color groc pàl·lid i verd. Aquest s'obté com a resultat de la destil·lació per arrossegament al vapor de les tiges, fulles i flors del gerani. En alguns països també s'obté l'absolut de gerani, macerando la planta en un greix inodor i posteriorment extraient l'essència mitjançant un dissolvent alcohòlic. L'oli essencial es compon bàsicament de substàncies volàtils que són les responsables de configurar la dolça aroma de caràcter fort característic del gerani.

 

 

 

BIOLÓGICO DE GRADO TERAPÉUTICO - 100% PURO Y NATURAL
El aceite esencial de geranio es muy beneficioso para la piel irritada y madura. Su agradable aroma a flores promueve la relajación aliviando la de tensión o estrés ocasionadas por la menstruación y la menopausia. También es muy usado como fragancia en productos cosméticos como jabones, cremas, perfumes etc.

 

Su fragancia confiere un toque floral, fresco, dulce y con una nota afrutada en los perfumes. La planta es rica en su aceite esencial de color amarillo pálido y verde. Éste se obtiene como resultado de la destilación por arrastre al vapor de los tallos, hojas y flores del geranio. En algunos países también se obtiene el absoluto de geranio, macerando la planta en una grasa inodora y posteriormente extrayendo la esencia mediante un disolvente alcohólico. El aceite esencial se compone básicamente de sustancias volátiles que son las responsables de configurar el dulce aroma de carácter fuerte característico del geranio.

 

 

Oli essencial de Gerani / Aceite esencial de geranio

8,95 €Precio
Mida/Tamaño
  • PRECAUCIONS: 
    - La informació sobre les propietats de les plantes continguda és orientativa, no ens fem responsables del seu ús inadequat.
    - Mantenir fora de l'abast dels nens. Conservar en lloc fresc, ben tancat i fora de la llum.
    - Dones embarassades, període lactància i bebès, consulti sempre amb el seu metge.
    - Alguns olis essencials com els cítrics són fotosensibilizants.

     

    TEST DE TOLERÀNCIA. Aplicar una gota en una zona sensible de la pell (avantbraç o darrere de les orelles) i esperar 12 hores. Si surt alguna reacció cutània, abstenir-se d'usar.

     

     

    PRECAUCIONES: 
    - La información sobre las propiedades de las plantas contenida es orientativa, no nos hagamos responsables de el      suyo uso inadecuado.
    - Mantener fuera del alcance de los niños. Conservar en lugar fresco, muy cerrado y fuera de la luz.
    - Mujeres embarazadas, periodo lactancia y bebés, consulte siempre con su médico.
    - Algunos óleos esenciales como los cítricos son fotosensibilizants.

    TEST DE TOLERANCIA. Aplicar una gota en una zona sensible de la piel (antebrazo o detrás de las orejas) y esperar 12 horas. Si sale alguna reacción cutánea, abstenerse de usar.

© 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
  • Blogger - Círculo Negro
  • Pinterest