Corylus Avellana
100% PUR, NATURAL, ORGÀNIC, ECOLÒGIC I BIO - PRIMERA PRESSIÓ EN FRED


Gran astringent, estimula el sistema circulatori, ajuda a tonificar i és aplicable a tota mena de pells. Té substàncies protectores i hidratants que regulen les glàndules. L'oli d'avellana BIO és ric en proteïnes, greixos insaturats, tiamina, vitamina E, (vitamina B1) i vitamina B6. Ideal per a massatges i preparats.
Aquesta és la seva millor versió: 1a pressió en fred i amb certificat 100% ecològic.

 

L'oli d'avellana és de color groc/ambre clar, posseeix una olor molt suau i és de consistència lleugera. L'extracció de l'oli d'avellana s'obté de la pressió en fred de les avellanes.

 

 

Oli Vegetal d'Avellana Bio / Aceite vegetal de Avellana Bio

8,95 €Precio
Mida/Tamaño

    © 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

    • Instagram - Negro Círculo
    • Facebook - Círculo Negro
    • Blogger - Círculo Negro
    • Pinterest