Cocos nucifera

PUR, NATURAL, ORGÀNIC 100% , ECOLÒGIC I BIO - PRIMERA PRESSIÓ EN FRED
L'oli de coco BIO és un dels millors aliats per a la bellesa que podem trobar en la nostra naturalesa. El coco ha estat usat des de l'antiguitat per les seves propietats per a la salut. Amb el temps, aquest súper hidratant també s'ha convertit en un dels millors productes per a la cura de la pell i el cabell.
El de millor qualitat del mercat, sense refinar, extret en 1a pressió en fred i 100% BIO.

 

L'oli s'extreu de la pressió en fred de la polpa del coco i el líquid resultant és transparent amb un toc groguenc i una olor característica.

 

Aquest oli al ser pur es solidifica per sota dels 24ºC, és completament normal. Calentar al bany maria per tornar-lo al estat liquid. 

 

Oli Vegetal de Coco BIO / Aceite Vegetal de Coco BIO

8,95 €Precio
Mida/Tamaño

    © 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

    • Instagram - Negro Círculo
    • Facebook - Círculo Negro
    • Blogger - Círculo Negro
    • Pinterest