Simmondsia chinensis

100% PUR, NATURAL, ORGÀNIC, ECOLÒGIC I BIO - PRIMERA PRESSIÓ EN FRED


Conegut com "l'or del desert”. Especialment valuós per a les pells grasses i/o amb acne. Les seves propietats naturals regulen la producció de sèu (greix) de la pell. Molt eficaç també per a pèrdua de cabell, cabell gras o cabell sec i danyat. 
Aquesta és la seva millor presentació: 1a pressió en fred i amb certificat 100% ecològic, orgànic i BIO.

De la llavor s'extreu la cera líquida o Oli de Jojoba, sent aquesta l'única cera líquida vegetal existent. L'oli té un color daurat i una olor molt suau. És sòlid i cerós a una temperatura inferior a 10-15 °C i líquid per sobre d'aquesta temperatura.

 

100% PURO, NATURAL, ORGÁNICO, ECOLÓGICO Y BIO - PRIMERA PRESIÓN EN FRÍO


Conocido como "el oro del desierto”. Especialmente valioso para las pieles grasas y/o con acné. Sus propiedades naturales regulan la producción de sebo (grasa) de la piel. Muy eficaz también para pérdida de cabello, cabello graso o cabello seco y dañado. 
Esta es su mejor presentación: 1.ª presión en frío y con certificado 100% ecológico, orgánico y BIO.
De la semilla se extrae la cera líquida o aceite de Jojoba, siendo esta la única cera líquida vegetal existente. El aceite tiene un color dorado y un olor muy suave. Es sólido y ceroso a una temperatura inferior a 10-15 °C y líquido por encima de esta temperatura.

 

Oli vegetal de Jojoba BIO Eco-Cert / Aceite vegetal de Jojoba BIO Eco Cert

9,95 €Precio
Mida/Tamaño

    © 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

    • Instagram - Negro Círculo
    • Facebook - Círculo Negro
    • Blogger - Círculo Negro
    • Pinterest