Rosa canina
100% PUR, NATURAL, ORGÀNIC, ECOLÒGIC I BIO - PRIMERA PRESSIÓ EN FRED


L'oli de rosa mosqueta BIO és molt utilitzat en el món de la cosmètica pels beneficis que ens ofereix. Cicatritza, redueix taques i estries i rebaixa línies d'expressió gràcies a la presència d'àcids grassos insaturats, Vitamines, A, C i E i a les molècules nutritives que prevenen els radicals lliures i l'oxidació.

L'oli de rosa mosqueta s'extreu de les llavors d'aquesta espècie de rosa realitzant una pressió en fred. Té un lleuger color vermellós i una olor acre característics dels olis no refinats. El seu contingut en àcids grassos essencials (AGE) poliinsaturats és molt elevat, amb un 80%, dels quals: 41% àcid linoleic, 39% àcid linolènic, i 16% àcid oleic. Els AGE són nutrients molt importants en molts processos fisiològics i bioquímicos del cos humà, relacionats amb la regeneració dels teixits i el creixement cel·lular. Tenen a més una funció estructural, formant part dels fosfolípids de les membranes cel·lulars dels teixits de l'organisme.
El millor: sense refinar, extret per 1a pressió en fred i certificat 100% ecològic.

 

100% PURO, NATURAL, ORGÁNICO, ECOLÓGICO Y BIO - PRIMERA PRESIÓN EN FRIO

El aceite de rosa mosqueta BIO es muy utilizado en el mundo de la cosmética por los beneficios que nos ofrece. Cicatriza, reduce manchas, estrias yreduce las lineas de expresión, gracias a la presencia de ácidos grasos insaturados, vitaminas A,C y E y a las moléculas nutritivas que previenen los radicales libres y la oxidación.

El aceite de rosa mosqueta se extrae de las semillas de esta especie de rosa realizando una presión en frío. Tiene un ligero color rojizo y un olor acre característicos de los aceites no refinados. Su contenido en ácidos grasos esenciales (AGE) poliinsaturados es muy elevado, con un 80%, de los cuales: 41% ácido linoleico, 39% ácido linolénico, y 16% ácido oleico. Los AGE son nutrientes muy importantes en muchos procesos fisiológicos y bioquímicos del cuerpo humano, relacionados con la regeneración de los tejidos y el crecimiento celular. Tienen además una función estructural, formando parte de los fosfolípidos de las membranas celulares de los tejidos del organismo

El mejor: sin refinar, extraido por primera presión en frio y certificado 100% ecológico

Oli Vegetal de Rosa Mosqueta BIO / Aceite Vegetal de Rosa Mosqueta BIO

6,95 €Precio
Mida/Tamaño
  • Aqueset oli vegeral pot produir fotosensibilitat fent apareixer taques o cremades a la nostra pell.

    És per aixó que es recomana fer-lo servir per la nit ja sigui sol o diluit en productes cosmètics.

     

    Este aceite vegetal puede provocar fotosensibilidad haciendo que aparezcan manchas o incluso quemaduras en la piel.

    Por ello se recomienda usarlo, tanto solo como diluido en productos cosméticos, por la noche.

     

© 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
  • Blogger - Círculo Negro
  • Pinterest