Ricinuscommunis
100% PUR I NATURAL. VERGE - PRIMERA PRESSIÓ EN FRED - LLIURE DE HEXANOS

Conegut i utilitzat ja en l'antic Egipte, l'oli que s'extreu de les llavors de ricí té propietats antiinflamatòries i antioxidants pel que que sempre ha tingut usos medicinal al llarg del temps. Pel que sembla els seus beneficis es deriven de l'alta concentració d'àcids grassos insaturats. Encara que el seu sabor és fort i una miqueta desagradable, s'empra en diversos productes cosmètics i d'higiene, medicaments, i tèxtils.

És al seu torn molt efectiu com purgante, per la qual cosa s'ha utilitzat contra el restrenyiment. Altres virtuts són les seves propipedades per a combatre la migranya, l'acne, fongs, inflamacions, cremades solars, infeccions menors i la pèrdua de cabell. Aquí tens la seva millor qualitat, verge i totalment lliure de hexanos.

Oli Vegetal Verge de Ricí / Aceite Vegetal Virgen de Ricino

4,95 €Precio
Mida/Tamaño

    © 2019 Awen Cosmètica i Remeis Naturals. 

    • Instagram - Negro Círculo
    • Facebook - Círculo Negro
    • Blogger - Círculo Negro
    • Pinterest